Victoria Hellberg

Lektör & Redaktör 

Min stora hobby och passion har alltid varit text i alla dess former; skriva, läsa och prata om litteratur, låttexter och artiklar har alltid  varit mitt hjärteämne. Den ständiga röda tråden sedan jag var 6 år, då jag lämnade Kalle Anka och hans värld bakom mig och istället introducerades för Tolkien, har varit just böcker. Jag har sedan dess inte lämnat mitt hem en endaste gång utan en bok i väskan.
Vanligtvis är det fantasy eller romance man finner mig läsandes, men det finns även en svaghet och fascination för skräck, så egentligen är jag nog en allätare av litteratur - så länge den är välskriven, och inte en deckare.

Jag har varit rätt vilsen kring vad jag vill bli när jag blir stor, det finns så otroligt många roliga yrken där ute! Vården har hållit mig hårt i 12 år och skolans värld har funnits i 4 (främst lågstadiet och handskades med elevernas skoldebut i f-klass).
Det som har lockat mig, och alltid funnits vid sidan av dessa yrken, är landets alla högskolor och universitets fristående kurser inom litteratur- och språkvetenskap. Jag har slukat dessa som om mitt liv hängt på det!

Vill du spana in mer av min bokliga sida eller bakom kulisserna av frilansandet så finns jag på instagram  @kafferatur .

Mitt motto är att skrivandet ska vara roligt, strukturerat och en lagsport.