Sagt om mig och mina tjänster

"Ödmjukt men knivskarpt levererar hon så mycket kloka och matnyttiga råd tillsammans med en massa pepp som verkligen sparkar igång skrivarglädjen! Hon har en helt otrolig förmåga att läsa mellan raderna och se nyanser i texten. Jag blev tårögd över hur fint och solklart hon tagit till sig och analyserat min text, som dessutom är tusen gånger bättre nu efter hennes hjälp. Hon är helt enkelt fantastisk!"

Christina Öhman

@kickisbokhylla

Författare till Under Svart Himmel (hösten 2022)

"Att välja Victoria som lektör var ett självklart val för mig och jag rekommenderar varmt henne till dig som vill förbättra ditt manus. Hon kommer ödmjukt leda dig på rätt väg, få dig att se det du behöver se, få dig att mejsla fram det där lilla sista som just ditt manus behöver. Victoria har en knivskarp blick och ställer de rätta frågorna, utmanar dig till att tänka steget längre. Jag kunde med Victorias hjälp avsluta redigeringen med en nöjd och skön känsla i kroppen att mitt manus verkligen nått sin högsta potential."

Sofia Striid

@sofia.a.striid

Författare till Klinik 13

"Victoria lyckas förmedla konstruktiv feedback samtidigt som hon genom sina klockrena kommentarer har fått mig att vilja ta tag i manuset med nya tag. Där jag stått fast, där har hon hjälpt mig framåt. Efter denna tid med Victoria har jag börjat se på mitt manus som någonting som kan stå på läsarens hyllor inom en snar framtid. Tack vare hennes feedback och även hennes pepp, älskar jag mitt manus igen efter viss tid av tveksamhet. "

Linnea Engman

@linneaengman.author

"Alltså jag kan verkligen inte sätta ord på vad detta samtal gjort med mig ❤️ jag låg bokstavligen på golvet (efter yogan visserligen) och grät imorse över alla oklarheter men det känns så jäkla tryggt nu att åtminstone fått lite klarhet någonstans. Hade inte väntat mig något så pass stort. Det känns så himla bra nu med någorlunda plan och vetskap om att jag inte är helt ute och cyklar, jag vet hur jag ska jobba nu och det har förändrat massor ❤️"

Ifiyenia Ellis

@ifiyenia_skriver